Maas KEP-1000-S Headset Enkel

Art.nr. 9858
Op voorraad
Excl. BTW € 129,00 € 106,61
Professionele, zware enkele hoofdtelefoon / microfoon-combinatie

Description

Professionele, zware enkele hoofdtelefoon / microfoon-combinatie

Deze absoluut professionele, zware enkele koptelefoon / microfoon combinatie is geschikt voor gebruik in lawaaierige omgevingen, bijvoorbeeld in de industrie, luchthavens, bouwplaatsen of motorsport.

Het systeem, dat volledig in leer is gecapitonneerd, is voorzien van 1 grote koptelefoon in gesloten uitvoering, een verstelbare hoofdband voor optimaal draagcomfort en een verstelbare microfoonarm met windbescherming.

Noise Reduction Rating (NRR) = 24dB ??? De koptelefoon heeft ook een PTT-knop geïntegreerd in de koptelefoon. Een ander voordeel is dat de kabel tussen koptelefoon en radio naar believen kan worden verwisseld voor radio. Deze functie biedt flexibel gebruik van verschillende radio's zonder dat je een nieuwe koptelefoon hoeft aan te schaffen. De aansluitkabel is zeer robuust en heeft een grote vaste PTT-knop om de drager de mogelijkheid te bieden de PTT-knop op de koptelefoon zelf of de grote PTT-knop op het lichaam in te drukken. apart te bestellen om op uw radio te passen. (Zie tabblad accessoires)






EAN-code 4250158722606

Gewicht: 0,3 kg

Meer Lezen
Meer informatie
Vrachttype N
Vergunning Nee
Merk Maas