Gebruikersnaam:
Wachtwoord:Foutieve gebruikersnaam en/of wachtwoord.

JBE BEDRIJFSPROFIEL

Ons familiebedrijf, Jacobs, is opgericht in 1870 en vanaf de oprichting zijn wij gevestigd in de Liesbosstraat te Princenhage, wat later Breda is geworden. In 1978 is de 5de generatie van de familie Jacobs, Henk Jacobs actief in het bedrijf begonnen en is hij gestart met de verkoop van communicatie, geluid en licht apparatuur. 

Doordat hierdoor het aantal nationale en internationale afnemers in de professionele en de zakelijke markt toegenomen zijn , hebben wij in 1983 onze naam gewijzigd in Jacobs Breda Electronics ofwel afgekort JBE. 

JBE heeft een overzichtelijke showroom met alles op het gebied van draadloze communicatie en een showroom met geluid en licht apparatuur met een totale oppervlakte van 300 m2 , een afhaalbalie , eigen service afdeling, kantoren, magazijnruimte en een expeditieruimte. 

Ons leveringsprogramma bestaat uit een zeer groot assortiment kwaliteitsproducten van gerenommeerde merken op het gebied van draadloze communicatie voor amateur en professionele toepassingen, geluid en licht voor de hobby en professioneel gebruik. 

Tevens hebben wij al jarenlange ervaring voor het gebruik van communicatieproducten voor de sporters en leveren wij communicatie apparatuur voor diverse disciplines zoals de wielersport, watersport, motorsport, autosport, schaatssport, luchtsporten, ballonvaren, ruitersport, jacht en schietsport. 

Onze jarenlange ervaring biedt U een basis voor kwaliteit en deskundig advies. Wij bieden U de beste garantie voor tevredenheid, waarbij uw wensen als gebruiker centraal staat. 

Tot onze opdrachtgevers behoren oa. gemeentes, transport en logistiek bedrijven, bouw en industrie, beveiligingsbedrijven,theater en musea, overheid, onderwijsinstellingen, horeca en winkels. 

Waarom kiezen dagelijks vele honderden klanten in Europa voor JBE
  meer dan 33 jaar ervaring op het gebied van communicatie, geluid en licht apparatuur.
  persoonlijk advies bij aankoop.
  grootste assortiment communicatie, geluid en lichtproducten van de Benelux en meer dan 8.500 artikelen uit voorraad leverbaar!
  moderne en overzichtelijke showroom en demo ruimtes.
  afhaalbalie voor het snel en gemakkelijk afhalen van uw email, internet of telefonische bestelling.
  scherpe prijzen voor de allerbeste producten door grootschalige inkoop.
  centraal gelegen in de Benelux.
  eigen inbouw, montage en service afdeling.
  altijd een goede technische analyse en een doelgerichte praktische oplossing.
  steeds de meest innoverende communicatie, geluid en licht apparatuur leverbaar.
  uitgebreide JBE website met de zeer gebruiksvriendelijke JBE webshops waar U snel, veilig en eenvoudig uw bestelling kunt plaatsen.
X