Midland Trunk Mount PL Connector C1616

Art.nr. C1616
Niet op voorraad
Excl. BTW € 29,95 € 24,75
Beugel voor de motorkap, voorzien van PL voor CB, Amateur, Prof en Marine.

Description

TRUNK PL is een CB-antennehouder die op de motorkap van het voertuig kan worden bevestigd zonder door de carrosserie te boren.

De TRUNK PL wordt geleverd met een kabel van 6 meter met de connector aan de radiozijde die u kunt losschroeven voor eenvoudige installatie van de kabel door het voertuig. Deze eenvoudige universele antennehouder is perfect voor iedereen die geen gaten in de carrosserie van zijn voertuig wil boren, maar tegelijkertijd een stevige ondersteuning voor zijn antenne nodig heeft en wil genieten van betrouwbare communicatie, zowel onderweg als onderweg.
Het is niet geschikt voor motorkappen van glasvezel.
Dankzij de SO239-connector kunnen alle antennes uitgerust met de PL259-connector worden gebruikt.

De TRUNK PL wordt geleverd met een kabel van 6 meter met de connector aan de radiozijde die u kunt losschroeven voor eenvoudige installatie van de kabel door het voertuig.
Deze eenvoudige universele antennehouder is perfect voor iedereen die geen gaten in de carrosserie van zijn voertuig wil boren, maar tegelijkertijd een stevige ondersteuning voor zijn antenne nodig heeft en wil genieten van betrouwbare communicatie, zowel onderweg als onderweg.

Het is niet geschikt voor motorkappen van glasvezel.

Dankzij de SO239-connector kunnen alle antennes uitgerust met de PL259-connector worden gebruikt.

Meer Lezen
Meer informatie
Vrachttype N
Vergunning Nee
Merk Midland